Mobilebet kotiutus kesto & tavat

mobilebet kotiutus kestoKotiutus Mobilebetiltä onnistuu helposti: pelaajan tulee vain klikata sivuston yläosassa sijaitsevaa “Nosta”-linkkiä. Tämän jälkeen avautuu ikkuna, jossa pelaaja pääsee valitsemaan haluamansa nostotavan sekä nostettavan saldon. Sivulla on kätevästi myös esiteltynä käytettävissä oleva saldo sekä lukittu bonussaldo, jonka kotiuttaminen onnistuu vasta kierrätyksen jälkeen. Nostettavan summan alapuolella näytetään nostosta mahdollisesti koituvien kulujen suuruus. Valittuaan haluamansa nostotavan ja summan pelaajan tarvitsee vain klikata “Nosta” ja pyyntö siirtyy odottamaan maksuosaston käsittelyä.

Kotiutuksen kesto

Kotiutuksen kesto riippuu täysin valitusta nostotavasta. Arvioidut kestot eri nostotavoille ovat seuraavat:

  • Visa, Visa Debit tai Visa Electron: 2-7 pankkipäivää
  • Entropay: 2-7 pankkipäivää
  • Trustly: 24 tunnin sisään
  • Neteller: 24 tunnin sisään
  • Skrill: 24 tunnin sisään

Kullakin pelaajalla on käytössään kaksi ilmaista nostoa 30 päivän sisällä. Tämän jälkeen kotiutuksista veloitetaan 5 € nostoa kohden kotiutustavasta riippumatta.

Yllä mainitut ajat on laskettu siitä hetkestä, kun kotiutuspyyntö on hyväksytty. Mobilebetin maksuosasto pyrkii käsittelemään kaikki nostopyynnöt 24 tunnin sisällä. Monesti nostot kuitenkin hyväksytään huomattavasti nopeammin kuin 24 tunnissa.

Kun nostopyyntö on vielä odottaa käsittelyä, pelaaja voi nähdä sen omissa maksutapahtumissaan käsittelyssä olevana. Tämä tila on kuitenkin nähtävissä vain tietokoneella. Noston ollessa vielä käsittelyssä pelaaja voi halutessaan perua sen ja palauttaa voitot tililleen.

Mikäli pelaaja ei ole vielä vahvistanut pelitiliään, kotiutuksen käsittelyssä saattaa kestää kauemmin kuin 24 tuntia. Ensimmäiset kotiutuspyynnöt saattavat mennä lävitse ilman pelitilin vahvistamista, mutta jokaisen pelaajan tulee kuitenkin jossain vaiheessa vahvistaa pelitilinsä. Vahvistaakseen pelitilinsä pelaajan tulee toimittaa Mobilebetille henkilöllisyystodistuksensa, todistus osoitteesta sekä todistus käytetyn maksutavan omistajuudesta. Dokumentit on mahdollista toimittaa “Pelitilini”-osiosta löytyvän “Dokumenttien lähetys” -välilehden kautta. Mobilebet pyrkii aina käymään lähetetyt dokumentit läpi 24 tunnin sisällä.

Kokeile Mobilebet -sivustoa parhaalla bonuksella!

Etkö ole vielä Mobilebet -sivuston asiakas? Testaa Mobilebet -sivustoa parhaalla mahdollisella tarjouksella ja bonuksella! Täytä alla olevat tiedot niin lähetämme sinulle tämän hetken parhaan tarjouksen Mobilebet -sivustolle!